Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_02


Упознајте вас на изложби Аутомецханика Схангхаи!

Аутомецханика Схангхаи 2017
Штанд број 3Ф68 у Хали 3
Датум: 29. Нов - 2. Дец 2017
Додај: Национални изложбени и конгресни центар (Шангај), Кина.
Сајт: хттп://ввв.цхина-лутонг.цом


Време лети, Аутомецханика Схангхаи 2017 отвори врата за само две недеље! Аутомецханика Шангај је највећи сајам Азије посвећен аутомобилским дијеловима, опреми, опреми и услугама. Очекује се да ће сајам ове године бити добродошао око 6.000 излагача из 42 земље и региона, а наћиће се и најновија достигнућа из глобалне и домаћих аутомобилских индустрија. Одржан од 29. новембра до 2. децембра 2017. године у Националном изложбеном и конгресном центру у Шангају у Кини, сајам ће отворити своја врата за око 130.000 посетилаца и кључних играча из аутомобилске индустрије. Ова емисија је изградила репутацију признатог индустријског догађаја за размјену информација, маркетинга, трговања и образовања, који служи обиму аутомобилске индустрије од дијелова и компоненти, поправке и одржавања, додацима и прилагођавања и електронике и система.

Кина-Лутонг је узбуђена да најављује да идемо у Шангај у новембру да учествујемо у Аутомецханика Схангхаи 2017. Наш број штанда је 3Ф68 у Хали 3. Кина-Лутонг је један од изврсних снабдевача система за убризгавање горива моторних возила и сродних компоненти у Кини, са више од 30 година искуства, Кина Лутонг је лидер на тржишту аутомобила. Ви сте топло добродошли да посетите наш штанд 3Ф68 у Хали 3.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Аутомецханика Шангај, други по величини светски сајам Аутомецханика за ауто делове, прибор, опрему и услуге. Изложбе укључују широк спектар дијелова мотора за дизел моторе, укључујући главу ротора (делове ВЕ пумпе), дизна, дизелски клип / елемент, вентил за испоруку, контролни вентил, заједничке шахтне шахте, диск за камере, комплете за поправку, пумпу за напајање и ВЕ пумпу итд. производи су произведени у складу са међународним стандардима користећи врхунску сировину и најсавременију технологију. Због своје глатке завршне обраде, круте конструкције и дужег вијека трајања, наши понуђени опсег је високо цењен од стране наших вриједних клијената. Наша техничка експертиза, услуга прилагођена корисницима и посвећеност сталном усавршавању, уз подршку одрживих инвестиција, осигураће се угледу компаније Цхина Лутонг за поуздане, висококвалитетне, иновативне производе.

Радујемо се да ћемо вас видети у Аутомецханика Схангхаи 2017!

Garment Cardboard

Garment Cardboard,Shirt Paper Board,Paper Cardboard Shoulder Guards,Paper Cardboard Pads

Shaoxing Jiandong Metalware Co.,Ltd. , https://www.laundry-jd.com

Posted on