Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_05


Ismerkedjen meg az Automechanika Shanghai kiállításon!

Automechanika Shanghai 2017
Booth NO .: 3F68 a 3. csarnokban
Dátum: 2019. november 29. - december 2.
Add: Országos Kiállítási és Kongresszusi Központ (Shanghai), Kína.
Weboldal: http://


Az idő elrepül, az Automechanika Shanghai 2017 mindössze két hét alatt nyitja meg kapuit! Az Automechanika Shanghai Ázsia legnagyobb autóparkolói, autóipari alkatrészei, felszerelései, berendezései és szolgáltatásai. Idén a kiállítás várhatóan mintegy hatvan, 42 országból és régiótól származó kiállítást fogad el, és a globális és hazai autóipar legfrissebb fejlesztéseit is magában foglalja. A kiállításon a sanghaji Nemzeti Kiállítás és Kongresszusi Központban, 2017. november 29. és 2017. december 2. között, a vásár mintegy 130 000 látogatót és az autóipar kulcsszereplőit nyitja meg. A show építette hírnevét, mint az elismert "must-attend" iparági eseményt az információcseréhez, a marketinghez, a kereskedelemhez és az oktatáshoz, amely az autóipar részeit és alkatrészeit, a javítást és karbantartást, a tartozékokat és a testreszabást, az elektronikát és a rendszereket szolgálja.

Kína-Lutong örömmel jelenti be, hogy novemberben megyünk Shanghaiba, hogy részt vehessünk az Automechanika Shanghai 2017-ben. A 3-as teremben 3F68-as standunk van. Kína-Lutong egyike a gépjármű-befecskendező rendszerek és a kapcsolódó alkatrészek kiváló szállítóinak Kínában, több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, a kínai Lutong vezető szerepet tölt be az autóipari utángyártásban. Szeretettel várjuk, hogy látogasson el 3F68-as standunkba a 3. csarnokban.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Automechanika Shanghai, a világ második legnagyobb Automechanika szaküzlet autóalkatrészekhez, tartozékokhoz, berendezésekhez és szolgáltatásokhoz. A bemutatók között megtalálható a dízelmotorok széles választéka, beleértve a fej rotort (VE szivattyú alkatrészeket), a fúvókát, a dízel dugattyút / elemet, a szállítási szelepet, a vezérlőszelepet, a közös sínfúvókákat, a hajólemezt, a javító készleteket, a betápláló szivattyút és az VE szivattyút. a termékeket a nemzetközi szabványoknak megfelelően állítják elő, a legmagasabb osztályú nyersanyagokkal és csúcstechnológiával. Sima felületük, merev konstrukciójuk és hosszabb élettartamuk miatt értékes ügyfeleink nagyra értékelik kínálatunkat. Technikai szaktudásunk, az ügyfelekkel szemben támasztott szolgáltatás és a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségünk, amelyet a tartós beruházásokkal támogatnak, biztosítja, hogy a kínai hírnevét a megbízható, kiváló minőségű, innovatív termékek tovább folytathassák.

Örömmel várjuk Önt az Automechanika Shanghai 2017-ben!

Ice cream showcase

Gelato Showcase,Gelato Display Case,Ice Cream Display Fridge,Ice Cream Display Cabinet

ZHENGZHOU KAIXUE COLD CHAIN CO., LTD. , https://www.supersnowfreezer.com

Posted on